Avesta Art 2013
Publicerat den

det här var den mest inspererande och "häftigaste" konstutställningen jag vart på! Rekomenderar den verkligen! passar för dom som är konst, ljus och foto intresserade.
 
Här är en kvinna som gjort människor täckta med fjädrar (hon tror att man kommer att kunna tillverka fjädrar själv i framtiden så detta är hennes gestaltning av det)
 
 
detta är en tjej som som gestaltar allt i hennes fotostudio och sedan tar kort utan att redigera. Hon blandar det sociala samhället med vildmarken
 
Detta är gjort av en man från kina tror jag det var. han spänner trådar (som i den första bilden så spänner han dem mellan en säng) sedan målar han på varje tråd med en färg som bara syns i UV ljus och bygger på så sätt upp en form så i detta fall är människor.
 
 
Här är en tjej som har jobbar med gamla medicinflaskor och hällt vatten blandat med akvarellfärg i flaskorna och sedan skapat en bild utifrån det. 
 
 
Detta och mycket mer fanns att kolla på, jag rekomenderar att åka dit om du är intresserad, det var väldigt inspererande. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo